Minvejs E-learning Program

Velkommen til Minvejs E-learning Program. Hver af videoerne nedenfor er en introduktion til, hvordan du bruger funktionerne i Minvej.
Brug videoerne til at få inspiration til, hvordan du kan bruge Minvej på en måde, som giver mening for dig.

Gode ting

Brug Gode ting (tidligere Personlig næring) til at samle alle de meningsfulde og gode ting i dit liv for at styrke din modstandskraft og at få blik for, alt det andet du er og kan – fremfor at have det svært og at behøve støtte.

Hvordan går det?

Brug Hvordan går det? til at få et visuelt overblik over, hvordan du har det. Med grafen over dine målinger kan du blive klogere på, hvad der styrker dig, og hvad der øger din sårbarhed.

Min dagbog

At føre dagbog over din hverdag, dine tanker og handlinger kan være en stor hjælp. Brug dagbogen til at gøre dig klogere på, hvad der gør dig godt, og hvad der forværrer dit velbefindende.

Min plan

Med Min plan har du et redskab til at samle alt det, der hjælper dig, hvis du begynder at få det svært. Brug også Min plan til at blive opmærksom på, hvad du har brug for andres hjælp til.

Mit netværk og Støtte nu

Brug Mit netværk og Støtte nu til at inddrage dem, du er tryg ved og de personer, du samarbejder med. Du kan også bruge genveje til rådgivningerne, som er målrettet mennesker med psykisk sårbarhed.

Mine mål

Brug Mine mål til at sætte store og små – daglige, ugentlige og langsigtede mål, som giver mening for dig. At have meningsfulde mål hjælper dig med at overkomme svære perioder og er med til at styrke dit håb for fremtiden.